Jarek Uściński
Przykładowa oferta cateringowa
OPCJE UROZMAICAJĄCE I UATRAKCYJNIAJĄCE OFERTĘ BUFETOWĄ
STACJE Z PRZYGOTOWYWANYMI NA ŻYWO POTRAWAMI LUB SERWOWANYMI – do 50 osób obsługiwana przez 1 kucharza do 100 i więcej obsługiwana przez 2 kucharzy.
STACJA CURRY – stanowisko z asortymentem orientalnych produktów oraz ryżem. Dania przygotowywane na życzenie Gości.
- Cena: 2500 PLN za 2 godz.
- Cena: 4000 PLN za 4 godz.
STACJA TEMPURA – smażone w głębokim frycie mięsa, ryby, krewetki, warzywa i owoce w cieście z trzema sosami.
- Cena: 2200 PLN za 2 godz.
- Cena: 4000 PLN za 4 godz.
STACJA Z MARYNOWANYM FILETEM ŁOSOSIA w soli morskiej, wędzonej herbacie, whiskey Jack Daniels i miodem z sosem
z antonówek maślanych oraz wiśniowym z pieprzem i musztardą, serwowany w cieniutkich plasterkach
Lub
STACJA Z MARYNOWANYM FILETEM ŁOSOSIA na sposób skandynawski z koprem, miodem, pieprzem i chardonnay,
z dresingiem gravadlax na wódce, serwowany w cieniutkich plasterkach
- Cena 120 PLN za kg – obsługiwana przez kucharza
CIEPŁA STACJA Z PIECZONYM ROSTBEEFEM z sosem żurawinowo - gruszkowym na gorczycy oraz sosem winno- korzennym na whisky
- Cena 70 PLN za kg – obsługiwana przez kucharza
STACJA SAŁAT COCKTAIL BAR – przygotowywane przez kucharzy sałatki na zamówienia indywidualne. To niezwykle atrakcyjna metoda przygotowania - jak w cocktail barze - małych porcji sałat w różnych konfiguracjach, ulubionych przez Gości
- Cena 3500 PLN za 2 godz.
- Cena 4500 PLN za 4 godz.
STACJA Z MAKARONAMI to ulubiona przez Gości część bufetów. Mogą w warunkach cateringu otrzymać przygotowywane na bieżąco makarony w wielu propozycjach smakowych. Do 50 osób obsługiwana przez 1 kucharza do 100 i więcej obsługiwana przez 2 kucharzy.
- Cena 2500 PLN za 2 godz.
- Cena 4000 PLN za 4 godz.
STACJA SUSHI Kucharze na oczach Gości przygotowują sushi w wielu konfiguracjach ,na bieżąco do 50 osób obsługiwana przez 1 kucharza do 100 i więcej obsługiwana przez 2 kucharzy.
- Cena 3000 PLN za 2 godz.
- Cena 4500 PLN za 4 godz.
STACJA Z PIECZONĄ SZYNKĄ WIEPRZOWĄ marynowaną miodem i piwem z sosem z Soplicy, gruszek i chrzanu oraz sosem z podwędzanymi malinami, musztardą i winem czerwonym
- Cena 350 PLN za sztukę ok. 6 kg – serwowana na ciepło przez kucharza
STACJA Z PIECZONYM PROSIĘCIEM z sosem śliwkowo – jabłkowym oraz sosem rozmarynowo - porzeczkowym
- Cena 800 PLN za sztukę – serwowana na ciepło przez kucharza
STACJA Z PIECZONYM JAGNIĘCIEM z sosem miętowo – kasztanowym oraz majerankowo - czosnkowym
- Cena 800 PLN za sztukę – serwowana na ciepło przez kucharza
EKSPRESS LUNCH BUFET (menu przykładowe)
MENU
SAŁATKI 200 g / os
Sałatka z tuńczykiem, dymką, ogórkiem i ziemniakami marynowana tymiankowo – limonkowym aioli
Pomidory z mozarellą i pomarańczą pod bazyliową oliwą
Sałatka orientalna z siekaną piersią kurczaka, ananasem, chrupiącymi warzywami, ryżem i dresingiem kolendrowo – imbirowym
Wybór pieczywa z twarożkiem ziołowym
DANIA GORĄCE I DODATKI Ryby i mięsa 200 g / os, dodatki 200 g / os
Filet kurczaka zapiekany w pomidorach i warzywach pod serem i ziołami
Makaron penne z brokułami i sosem z sera pleśniowego
Szprycowane puree ziemniaczane z marchewką i chrzanem
Ryż aromatyczny parowany w bulionie
Warzywa sezonowe delikatnie gotowane na parze z masłem
DESERY 90 g / os
Panna cotta śmietankowa z salsą malinową i płatkami czekolady
Duże kawałki owoców sezonowych
- Cena menu 70,00 PLN netto / os
NAPOJE DO LUNCHU
Kawa
Herbata
Woda mineralna
- Cena 10,00 PLN netto / os
Lub
Kawa
Herbata
Woda mineralna
Soki
- Cena 13,00 PLN netto / os
POLSKI SMAK LUNCH BUFET (menu przykładowe)
MENU
SAŁATKI 200 g / os
Sałatka z makaronem, bekonem i konserwowymi ogórkami pod dresingiem majerankowym ubrana kawałkami pieczonego kurczaka
Sałatka Lubelska z warzyw z dresingiem koperkowym ubrana tartym serem solan
Pasztet z gęsiną i indykiem szprycowany na żurawinowo – rozmarynowym kremie
Pomidory, ogórek i papryka z dresingiem z sera pleśniowego
Wybór pieczywa z twarożkiem ziołowym i utartym masłem czosnkowo - ziołowym
DANIA GORĄCE I DODATKI Ryby i mięsa 200 g / os, dodatki 200 g / os
Sznycle wieprzowe na cebuli duszonej z ziołami
Kluski szare z natką pietruszki
Steki z dorsza na peperonacie a’la ryba po grecku
Ryż gotowany w bulionie warzywnym
Kapusta duszona a’la młoda z koprem i wysmażonym boczkiem
Zielone warzywa zaciągnięte masłem czosnkowo - tymiankowym
DESERY 90 g / os
Sernik bakaliowy ubrany kandyzowaną skórką z pomarańczy i korzenno – czekoladową kruszonką
Piernikowy biszkopt przekładany kremem karpatkowym i powidłami imbirowo - śliwkowymi
Duże kawałki owoców sezonowych
- Cena menu 70,00 PLN netto / os
LUNCH BUFET KLASYCZNY (menu przykładowe)
MENU
PRZEKĄSKI I SAŁATKI 250 g / os
Rolowane twarożkowe tortille z łososiem i kurczakiem aromatyzowane mieszanką świeżych ziół
i czosnkowo – pomidorowym majonezem
Pasztet bakaliowo – pieprzowy z żurawinowo – chrzanowym sosem
Sałatka z tuńczykiem, dymką, ogórkiem i ziemniakami marynowana tymiankowo – limonkowym aioli
Pomidory z mozarellą i pomarańczą pod bazyliową oliwą
Sałatka orientalna z siekaną piersią kurczaka, ananasem, chrupiącymi warzywami i dresingiem kolendrowo – imbirowym
Klasyczna sałatka grecka z serem feta i oregano
Wybór pieczywa z twarożkiem ziołowym
ZUPA 220 g / os
Zupa krem z białych warzyw
DANIA GORĄCE I DODATKI Ryby i mięsa 200 g / os, dodatki 200 g / os
Wieprzowe roladki faszerowane pasztetem z grzybów i zielonego pieprzu w sosie śmietanowym z rozmarynem
Duet tilapii i soli na kaparowych pomidorach
Makaron farfalle z brokułami i sosem z sera pleśniowego
Opiekane ziemniaki z ziołami i słodką papryką
Ryż aromatyczny parowany w bulionie warzywnym z makaronem
Warzywa sezonowe delikatnie gotowane na parze z masłem czosnkowo – bazyliowym
DESERY 90 g / os
Panna cotta śmietankowa z salsą malinową i płatkami czekolady
Sernik Moonsfera bakaliowy
Duże kawałki owoców sezonowych
- Cena menu 80,00 PLN netto / os
NAPOJE DO LUNCHU
Kawa
Herbata
Woda mineralna
- Cena 10,00 PLN netto / os
Kawa
Herbata
Woda mineralna
Soki
- Cena 13,00 PLN netto / os
DINNER BUFET (menu przykładowe)
MENU I
PRZEKĄSKI I SAŁATKI 300 g / os
Łosoś marynowany z koprem, miodem, białym winem i musztardą
Kurczak z papryką i oliwkami pod dresingiem z oregano i bazylii
Bukiet sałat z suszoną szynką, malinowym vinaigrette i serem feta
Wędzony indyk z warzywami słodko – kwaśny, na paście z grochu i kolendry
Pomidory z mozarellą, grillowaną cukinią i pomarańczą ubrane oliwą szafranowo – bazyliową
Rolowane tortille meksykańskie z pikantną wołowiną i warzywami
Liście szpinaku rolowane z kaczką, serem pleśniowym i dresingiem balsamicznym
Mini sernik z kozim twarogiem, tymiankiem i domową konfiturą z czerwonej cebuli
Gotowana w bulionie imbirowym faszerowane porcje kurczaka pod rodzynkową galaretką
Wybór ciemnego i jasnego pieczywo oraz twarożki ziołowe
DANIA GORĄCE I DODATKI; Mięsa i ryby 250 g / os, dodatki 300 g / os
Kostki halibuta, łososia i tilapii zapiekane z cytryną i sezamem na sosie porowo - winnym
Indyk rolowany z pikantnymi bakaliami, skropiony sosem słodko – kwaśnym
Satay z jagnięciny podany na sosie miodowo - miętowym
Wieprzowe polędwiczki marynowane bazylią podane na sosie musztardowo – pieprzowym
Mieszanka ryżu jaśminowego z makaronem ryżowym, oraz żulikiem sojowych warzyw
Smażone na maśle plastrowane pyzy
Ziemniaki z lubczykiem, czosnkiem i majerankiem
Wybór warzyw ze smażonymi kiełkami i świeżymi ziołami oprószony migdałami
DESERY 90 g / os
Tarta mini gruszka williams z korzeniami
Sernik z wiśnią imbirową
Creme bulee klasyczny
Mus brzoskwiniowy z malinami i kardamonem
Fontanna czekoladowa z owocami i wafelkami
- Cena menu 110,00 PLN netto / os
DINNER BUFET (menu przykładowe)
MENU II: FUSION
PRZEKĄSKI I SAŁATKI 300 g /os
Grillowane płatki bakłażana rolowane z kozim twarożkiem, karmelizowaną cebulą i tymiankiem
Liście szpinaku z kawałkami gorgonzoli, truskawkami i karczkiem pod dresingiem balsamicznym
Figa karmelizowana w pomarańczowym syropie podana na wasabi mascarpone
Formy maki, Kalifornia maki, nigiri sushi
Niezwykłe sashimi z lekko opiekanego łososia marynowanego cytrusami i imbirem oraz sosem rybnym podany z oshinko i wasabi pod chrupkami z sezamowego nori
Sushi truflowe w bazylii z marynowaną polędwicą wołową
Lekko opiekany łosoś w syropie i soi na imbirowym buraku
Bukiet sałat i botwinki z podsuszanymi wędlinami, dresingiem pesto i malinami
Szaszłyk z sera feta i arbuza pod oregano aioli
Pomidory z mozarellą, avocado i pomarańczą pod szafranową oliwą z bazylią
Wybór tapas z różnymi przekąskami i sałatkami:
- Kalmary marynowane
- Tortille rolowane z suszoną chorizo
- Oliwki giganty faszerowane anchois goździkowym
- Kisz szpinakowy z rodzynkami
DANIA GORĄCE I DODATKI; Mięsa i ryby 250 g / os, dodatki 300 g / os
Kostki halibuta i tilapii pieczone w cytrynie i sezamie na sosie wasabi i mango
Pierożki orientalne curry z rybami
Indyk rolowany z pikantnymi bakaliami skropiony sosem słodko – kwaśnym
Satay z jagnięciny i cukinii marynowany miętą i garam masala
Krewetki w tempurze aromatyzowane kokosowo – kolendrowym chutney
Ryż jaśminowy ze smażonym makaronem sojowym
DESERY 90 g / os
Creme brulee klasyczny
Tapioka wiśniowa z czekoladą i brandy vinaigrette
Tiramisu na bazie malin i ayer cognacu
Jabłecznik opiekany z korzeniami w mini porcjach
Czekoladowy genach z porzeczkową salsą
- CENA MENU 130,00 PLN netto / os
DINNER BUFET (menu przykładowe)
MENU III: AUTORSKI – OPCJONALNIE TEMATYCZNY NP.: INDYJSKI, AZJATYCKI CZY WŁOSKI itp.
PRZEKĄSKI I SAŁATKI 300 g / os
Sushi Moonsfera
Grillowane płatki bakłażana rolowane z kozim twarożkiem, karmelizowaną cebulą i tymiankiem
Bazyliowo - tymiankowy pasztet z zielonym pieprzem (opiekany w mini ceramice)
Serca karczochów faszerowane parmezanem i anchois zapiekane
Łosoś dziki marynowany wędzoną herbatą i solą morską z dresingiem wasabi i Jack Daniels
Kalabryjska sałatka z ośmiornic
Liście szpinaku z kawałkami gorgonzoli, truskawkami i sezonowanym karczkiem pod dresingiem balsamicznym
Pomidory z mozzarellą, avocado i pomarańczą pod szafranową oliwą z bazylią
Świeże warzywa z serem feta i świeżymi listkami ziół
Sałatka z radicchio, królika, świeżego ogórka i ziół, marynowana dresingiem winno – kremowym
DANIA GORĄCE I DODATKI; Mięsa i ryby 250 g / os, dodatki 300 g / os
Bulion z glonami, rybą i żulikiem warzyw
Schab wieprzowy rolowany z papryką i serem pleśniowym opiekany i podany na sosie z kurek
Szaszłyki z ryb morskich opiekane w tempurze na sosie z różowego pieprzu
Cannelloni a’la musaka z wołowiną, bakłażanem i pomidorami pod beszamelem muszkatowym
Ziemniaki czosnkowo – koperkowe zapieczone na maśle
Ryż jaśminowy i biały z prażonym sezamem
Zielone warzywa lekko przesmażone z tymiankiem
Kawałki kurczaka i owoców morza w formie paella (możliwa na dużej patelni przygotowywana przez kucharza)
DESERY 90 g / os
Naleśniki z niezwykłymi sosami
Fontanna czekoladowa z owocami i wafelkami
Krem panna cotta z wiśniami i limonką
Jabłecznik korzenny
Krem z truskawek i kokosa
- CENA MENU od 125,00 PLN netto / os
DINNER BUFET (menu przykładowe)
MENU IV: COCKTAILOWE NIE WYMAGAJĄCE UŻYCIA NOŻA PODCZAS KONSUMPCJI
PRZEKĄSKI I SAŁATKI 300 g / os
(podajemy w formach mini naczynek, łyżek, kieliszków, mini szaszłyków co uatrakcyjnia wydarzenie)
Grillowane płatki bakłażana rolowane z kozim twarożkiem, karmelizowaną cebulą i tymiankiem
Liście szpinaku z kawałkami gorgonzoli, truskawkami i sezonowanym karczkiem pod dresingiem balsamicznym
Sushi Moonsfera
Terrina z buraka z kurkami i świeżym majerankiem
Pomidory z mozarellą, avocado i pomarańczą pod szafranową oliwą z bazylią
Tatar ze świeżego tuńczyka z salsą kolendrowo – limonkową
Kalmary loligo marynowane w pikantnym pesto
Kisz krabowy z fenkułem
PRZEKĄSKI GORĄCE 300 g / os
Mini satay z jagnięciny w salsie z mango i mięty
Gotowane na parze pierożki won ton ze skorupiakami na salsie wasabi i mango
Kęski z pieczonej kaczki w powidłach z czerwonej cebuli i tymianku)
Opiekane krewetki i małże śródziemnomorskie z serem feta
DESERY 90 g / os
(podane w formie mini w efektownych naczynkach).
Creme brulee z pomarańczowym karmelem
Mus czekoladowy z wiśniami i imbirem
Sushi czekoladowe z mango, truskawką i miętą
Jagodowy krem z wanilią
- Cena menu 115,00 PLN netto / os
ŚNIADANIE (menu przykładowe)
MENU I – bufet lub wstawiane na środek stołu podstawowe na zimno
Wybór wędlin i sery
Twaróg cottage naturalny
Wybór świeżych warzyw krojonych (papryka, pomidor, ogórki, dymka)
Kawałki świeżych owoców (sezonowe w tym melon, ananas, kiwi )
Miód, Dżem
Mleko
Jogurt naturalny
Musli
Masło
Pieczywo francuskie słodkie, Pieczywo śniadaniowe
- Cena menu 35,00 PLN netto / os
NAPOJE DO ŚNIADANIA
Kawa
Herbata
Sok z pomarańczy, grapefruita,
Woda mineralna
- Cena 14 ,00 PLN netto / os
MENU II – bufet pełny – menu ciepłe może być serwowane zależnie od okoliczności wydarzenia.
Wybór wędlin i sery
Róże łososia wędzonego kurylskiego i pstrąg wędzony
Twaróg cottage naturalny
Wybór świeżych warzyw krojonych (papryka, pomidor, ogórki, dymka)
Kawałki świeżych owoców (sezonowe w tym melon, ananas, kiwi )
Miód, Dżem
Mleko
Jogurt naturalny
Musli
Masło
Pieczywo francuskie słodkie, Pieczywo śniadaniowe
DANIE CIEPŁE
Jaja po benedyktyńsku na toście z szynką i sosem holenderskim
Lub
Jajecznica na toście
Oraz
Bekon opinany
Pieczarki smażone na maśle
Pomidor na ciepło
- Cena menu 55,00 PLN netto / os
NAPOJE DO ŚNIADANIA
Kawa
Herbata
Sok z pomarańczy, grapefruita,
Woda mineralna
- Cena 14 ,00 PLN netto / os
GRILL NA SEZON LATO 2011 (do realizacji na terenie całego Kraju)
Do wyboru 8 pozycji mięsnych i rybnych. Oraz 4 dodatki
Podamy 300g mięsa i ryb oraz 250g dodatków w ramach propozycji
Szaszłyk z kurczaka i papryki
Steki z tilapii
Steki z łososia
Marynowany tandoori masala kebab z baraniny i wołowiny
Pieczone w folii zestawy – kurczak, ziemniaki, warzywa i zioła w winie białym
Karkówka marynowana po polsku
Pierś kurczaka nacinana i marynowana mieszanką Moonsfera
Szaszłyk wieprzowo-warzywny
Satay z piersi indyka marynowany tandoori masala i jogurtem
Kokosowo – musztardowe szaszłyki ze schabu wieprzowego
Żeberka opiekane z sosem BBQ
Sola w liściu bananowca z kolendrą
Szaszłyk z wieprzowiny i pieczarek
Kiełbaski grillowe
Kaszanki dokowe gryczane
Steki z łososia marynowane cytryną
Cienkie kiełbaski białe parzone na grill
Steki z polędwicy wołowej (zamiast 2 pozycji )
krewetki marynowane na sposób śródziemnomorski w formie szaszłyka
DODATKI:
Pieczone w folii ziemniaki
Wybór warzyw na grill
Kapusta zasmażana z pomidorami
Kapusta młoda słodko – kwaśna z koprem
Szaszłyki z warzyw
Banan opiekany curry z mlekiem Kokosowym lekko pikantnym
Ryż aromatyczny
Pieczywo
Sos tzatziki, Sos z pomidorów, sera pleśniowego i tymianku
Siekane liście szpinaku z miętą i natką, Pasta czosnkowa z fasoli
Pasta z bakłażana pieczonego, Sos musztardowy, Ketchup z jalapeno
- Cena menu 80,00 PLN netto / os
PIKNIKOWE MENU LATO 2011 (do realizacji na terenie całego Kraju)
Do wyboru 7 pozycji mięsnych i rybnych.
Podamy 300g mięsa i ryb oraz 250g dodatków bezmięsnych w ramach propozycji
Ogromna patelnia dla funkcji powyżej 100 osób
Ogromna patelnia z kapustą zasmażanąOgromna patelnia z młodą kapustą
Golonki duszone na warzywach
Szaszłyk z kurczaka i papryki
Kiełbaska na duszonej cebuli
Szwedzkie kuleczki z mielonej wołowiny z konfiturą żurawinową
Potrawka a’la Boeuf Strogonow z indyka
Marynowany tandoori masala kebab z baraniny i wołowiny
Pieczone w folii zestawy – kurczak, ziemniaki, warzywa i zioła w winie białym
Karkówka marynowana po polsku
Pierś kurczaka nacinana i marynowana mieszanką Moonsfera
Szaszłyk wieprzowo-warzywny
Żeberka opiekane z sosem BBQ
Szaszłyk z wieprzowiny i pieczarek
Kaszanki dokowe gryczane
Cienkie kiełbaski białe parzone na grill
Fasolka po bretońsku
Szaszłyki z warzyw
Pieczone w folii ziemniaki
DODATKI:
Pieczywo
Ketchup, sos czosnkowy, sos musztardowy
- Cena menu od 60,00 PLN netto / os
MENU Z PRL-u jak z Pewexu
Wszystkie produkty przygotowywane na miejscu w Moonsferze a wyroby masarskie od zaufanego dostawcy.
Zimny BUFET – 200 g / os
Schab po warszawsku
Tatar warszawiaka
Smalec i chleb razowy
Deska serów topionych i żółtych
Deska wykwintna: pasztetowa, kaszanka, kiełbasa podsuszana jałowcowa, pasztet domowy, kabanos
Konserwowa szynka Polish Ham (podana w kultowej puszce) na wykałaczkach
Sałatka jarzynowa z grzybkami
Śledź po japońsku
Ryba po grecku
Ryba faszerowana
Pieczywo i masło
ZUPA – 300 ml / os
Fasolowa
DANIA GORĄCE i DODATKI – 200 g mięsa i ryb oraz 250 g / os
Gołąbki w pomidorowym sosie
Kostki rybne panierowane z dorsza
Kasza perłowa
Ziemniaki ubite z masłem i mlekiem
Surówka z kapusty, jabłek i cebuli
DESER – 90 g / os
Wuzetka
Sernik krakowski
Krem panna cotta a’la budyń śmietankowy z porzeczkową konfiturą
- CENA MENU od 90,00 PLN netto / os
WYDARZENIE CATERINGOWE DLA DZIECI
Przykładowe menu: dla 100 osób
- Mini Burgery z indyka na bułeczkach wielo zbożowych z warzywami – w formie piramid na wielkich platerach (80 szt.)
- Tortowe kanapki z pastami kolorowymi i dużą ilością sałat oraz warzyw (80 szt.)
- Dziecinne Sushi – baza ryż, m.in. z: jabłkami, cynamonem, ananasem, melonem, pieczone elementy łososia, pieczone elementy kurczaka, mango, imbir - niemal klasyczne sushi ale w wersji przyjaznej dla dzieci (160 szt.)
- Stacja tortilla (3 smaki ) - kucharze rolują, składają tortille z użyciem farszu min. rybny, warzywny, serowy a’la pizza, kurczakowy z serem
- Stacja naleśnikowa z farszami : sernikowy, piernikowy, makowcowy, szarlotkowy i sosy z owoców (230 szt.)
- Skrzydełka opiekane łagodne (130 szt.)
- Makaron gryczany w sosie z pomidorów z warzywami ( 10 kg)
Fontanny czekoladowe z owocami, piankami, wafelkami
- Cena menu 55,00 PLN netto / os
Napoje (naczynia jednorazowe)
Woda mineralna
Soki owocowe
- Cena 12 ,00 PLN netto / os
OPEN BAR MENU
1.OPEN BAR MENU
Wino białe Sonata
Wino czerwone Sonata
Piwo
Soki owocowe
Pepsi, mirinda, 7 up
Woda gazowana i niegazowana
Kawa /Herbata
- Cena do 4 h – 65,00 PLN / os
- Cena do 6 h – 86,00 PLN / os
- Cena do 8 h – 96,00 PLN / os
2.OPEN BAR MENU
Wódka Maximus
Wino białe Sonata
Wino czerwone Sonata
Piwo
Soki owocowe
Pepsi, mirinda, 7 up
Woda gazowana i niegazowana
Kawa /Herbata
- Cena do 4 h – 85,00 PLN / os
- Cena do 6 h – 105,00 PLN / os
- Cena do 8 h – 115,00 PLN / os
3.OPEN BAR MENU
Whisky JW red label
Gin Gordon’s
Campari
Tequila
Martini Dry, Bianco
Wódka Maximus
Wino białe Sonata
Wino czerwone Sonata
Piwo
Soki owocowe
Pepsi, mirinda, 7 up
Woda gazowana i niegazowana
Kawa /Herbata
- Cena do 4 h – 103,00 PLN / os
- Cena do 6 h – 126,00 PLN / os
- Cena do 8 h – 138,00 PLN / os
4.OPEN BAR MENU
Whisky JW red label
Gin Gordon’s
Campari
Tequila
Rum Bacardi
Martini Dry, Bianco
Wódka Finlandia
Wino białe Sonata
Wino czerwone Sonata
Piwo
Soki owocowe
Pepsi, mirinda, 7 up
Woda gazowana i niegazowana
Kawa / Herbata
- Cena do 4 h – 114,00 PLN / os
- Cena do 6 h – 138,00 PLN / os
- Cena do 8 h – 150,00 PLN / os
5.OPEN BAR MENU
Jim Beam
Chivas Regal
Whisky JW red label
Ballantines
Gin Gordon’s
Campari
Tequila
Rum Bacardi
Baileys
Calvados
Wino musujace
Metaxa
Martini Dry, Bianco
Wódka Finlandia
Wino białe Sonata
Wino czerwone Sonata
Piwo
Soki owocowe
Pepsi, mirinda, 7 up
Woda gazowana i niegazowana
Kawa /Herbata
- Cena do 4 h – 151,00 PLN / os
- Cena do 6 h – 175,00 PLN / os
- Cena do 8 h – 188,00 PLN / os
PRZERWY KAWOWE
Standardowa Przerwa Kawowa
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
- Cena 12,00 PLN netto / os
W przypadku przerw kawowych ciągłych;
- Do 4 h = 20,00 PLN
- Do 6 h = 29,00 PLN
- Do 9 h = 37,00 PLN
Tradycyjna Przerwa Kawowa
Kruche ciasteczka
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Soki owocowe
(jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka)
- Cena 23,00 PLN netto / os
W przypadku przerw kawowych ciągłych;
- Do 4 h = 37,00 PLN
- Do 6 h = 55,00 PLN
- Do 9 h = 69,00 PLN
Pomarańczowa Przerwa Kawowa
(dla minimum 20 osób)
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Sok pomarańczowy
Muffin pomarańczowy
Mini roladka z musem pomarańczowym i brzoskwiniami
Orzechowe Brownie z pomarańczową pianką
Plastry pomarańczy z listkami mięty
Galaretka mandarynkowa z granatem
- Cena 29,00 PLN netto / os
Srebrna Przerwa Kawowa
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Soki owocowe
(jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka)
lub kruche ciasteczka
- Cena 18,00 PLN netto / os
W przypadku przerw kawowych ciągłych;
- Do 4 h = 29,00 PLN
- Do 6 h = 44,00 PLN
- Do 9 h = 54,00 PLN
Przerwa Kawowa „Fitness”
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Smoothies jagodowy, truskawkowy, malinowy, miętowy
Mini szaszłyki owocowe
Kruche ciasteczka owsiane
Pianka jogurtowa z owocami
- Cena 27,00 PLN netto / os
Słona Przerwa Kawowa
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Ciastka francuskie nadziewane musem szynkowym zapiekane z serem
Ziołowe grissini
Diablotki z kurczakiem i wasabi
Tartinki – 3 smaki
- Cena 29,00 PLN netto / os
Czekoladowa Przerwa Kawowa
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Czekoladowe Sushi
Mus czekoladowy z wiśniami
Kruche ciasteczka z kawałkami czekolady
Czekoladowa Brownie
Tarto letki z musem czekoladowym
- Cena 29,00 PLN netto / os
Słodka Przerwa Kawowa
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Duńskie ciastka z kremem waniliowym
Duńskie ciastka z jabłkiem
Duńskie ciastka z wiśniami
Rogaliki francuskie klasyczne
Rogaliki francuskie czekoladą
Dżemy /gruszkowy z goździkami, pomarańczowy z brzoskwinią i imbirem, ananasowo-miętowy/
- Cena 35,00 PLN netto / os
Ekskluzywna Przerwa Kawowa
Świeżo parzona kawa
Wybór herbat
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Świeżo wyciskany sok pomarańczowy i grejpfrutowy
Truskawki w czekoladzie
Mini tarta brulee
Sakiewki z ciasta filo z karmelizowanymi owocami
Gniazdka won-ton z musem z białej czekolady
Francuska tarta gruszkowa
Bakalie zanurzone w białej czekoladzie
- Cena 49,00 PLN netto / os
Ekskluzywna Przerwa Herbaciana
dla max 60 osób
Świeżo parzona herbata (wybór)
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Kanapka tostowa z pastą z papryki, pastą salami oraz ogórka estragonowego
Mini tarta brulee
Sakiewki z ciasta filo z karmelizowanymi owocami
Gniazdka won-ton z musem z białej czekolady
Francuska tarta gruszkowa
Bakalie zanurzone w białej czekoladzie
- Cena 43,00 PLN netto / os
Ekskluzywna Przerwa Herbaciana
dla max 60 osób
Świeżo parzona herbata (wybór)
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Świeżo wyciskany sok pomarańczowy i grejpfrutowy
Kisz z kozim twarogiem i konfiturą z czerwonej cebuli
Szynka podsuszana rolowana z musem mascarpone i podwędzanych fig
Kanapka tostowa z pastą z papryki, pastą salami oraz ogórka estragonowego
Truskawki w czekoladzie
Mini tarta brulee
Sakiewki z ciasta filo z karmelizowanymi owocami
Gniazdka won-ton z musem z białej czekolady
Francuska tarta gruszkowa
Bakalie zanurzone w białej czekoladzie
- Cena 59,00 PLN netto / os